Tuinaanleg

tuinaanlegOns beroep is de afgelopen jaren steeds veelzijdiger geworden. Naast onderhoud van tuinen doen wij ook veel tuinaanleg. Als hovenier vind ik dat veelzijdige karakter van het werk erg leuk: elke dag valt er iets nieuws te leren.

Veelzijdig tuinaanleg

Met regelmaat verschijnen er nieuwe materialen en gereedschappen om mee te werken, waarvan wij altijd op de hoogte willen blijven. Voor ons is geen dag hetzelfde. Naast het veel voorkomende bestraten en beplanten van tuinen zien wij ook steeds meer tuinen waarbij timmerwerk, metselwerk, en electra gedaan moet worden. Wij kunnen dat compleet voor u verzorgen. Voor praktisch elke tuin en elk budget kunt u bij ons terecht.

Buurvriendelijke tuinaanleg

Tijdens het aanleggen van uw tuin houden wij zoveel mogelijk rekening met de buurt en haar bewoners. U ziet dat terug in hoe wij de stoep en straat schoonmaken aan het einde van de dag, geen harde radiogeluiden en als er toch klachten zijn, zoeken wij in goed overleg een oplossing. Onze stelling: uw buur is een potentiele klant, die houden wij graag te vriend.

Vrijblijvende offerte