Besproeiingssysteem tuin

besproeiingssyteem tuinEen besproeiingssysteem voor in uw tuin is de ideale manier om op een simpele manier uw tuin te voorzien van voldoende water.

Voordelen besproeiingssysteem

Een besproeiingssysteem heeft meerdere voordelen, zo hoeft u nooit rekening te houden met uw tuin als uw op vakantie gaat, scheelt het erg veel tijd en krijgen uwplanten altijd precies de hoeveelheid water dat zij nodig hebben.

Uw besproeiingssysteem kunt u namelijk zo instellen dat deze op de tijden en dagen de hoeveelheid water sproeit die u zelf instelt.

Elke soort tuin automatisch besproeien

Voor elke soort tuin, zowel kleine als grote tuinen bestaan er verschillende besproeiingsystemen. Wij kunnen u voorzien van een passend advies op maat voor elke tuin.

Gardena besproeiingssysteem

Een professioneel Gardena besproeiingssysteem zorgt er voor dat automatisch op de gewenste tijd water gegeven wordt.

In grotere tuinen met grote gazons is het vaak lastig op het juiste moment de juiste hoeveelheid water te geven. Met een ondergronds buizensysteem (met verzonken sproeiers die niet actief onzichtbaar zijn) wordt automatisch water gegeven op de goede plekken.

Bespaar tijd en water!

Door het waterdruk komen de sproeiers omhoog, besproeien het gazon en verdwijnen na het werk weer onder de grond. Met een speciale ‘watercomputer’ start en stopt het watergeven automatisch. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook water!

Vrijblijvende offerte